L’extrema dreta a Europa

El passat divendres, 25 de març, a les 20h, va tenir lloc una nova trobada B&P a Barcelona. Vam parlar de «L’extrema dreta a Europa«, amb JORDI BORRÀS.

Jordi Borràs és reporter gràfic freelance i escriptor, col·laborant en diferents mitjans catalans com El Món, La Mira —on desenvolupa les funcions de cap de fotografia— o la revista basca Argia, entre d’altres. Des de fa uns anys és membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils. En l’àmbit del fotoperiodisme s’especialitza en qüestions socials, amb un interès especial pels moviments nacionals i d’ultradreta que actuen tant a Catalunya com arreu d’Europa. A nivell internacional també ha publicat a Associated Press, Vice News, Jungle World, The Guardian o a les revistes especialitzades en extrema dreta com la britànica Hope Not Hate o la capçalera sueca Expo, on ha fet articles i fotoreportatges sobre aquesta temàtica. Des de 2013 col·labora al Matí de Catalunya Ràdio i des de 2017 amb TV3. Acaba de publicar el llibre «Tots els colors del negre» (@jordiborras)

Ens vam veure al Schultz Bar (Bailèn, 169, cantonada Còrsega)

Si us plau, cal apuntar-se gratuitament aquí.

———–

El pasado viernes, 25 de marzo, a las 20h, tuvo lugar un nuevo encuentro B&P en Barcelona, presencial. Hablamos de «L’extrema dreta a Europa«, con JORDI BORRÀS.

Jordi Borràs es reportero gráfico freelance y escritor, colaborando en diferentes medios catalanes como El Món, La Mira —donde desempeña las funciones de cabeza de fotografía— o la revista vasca Argia, entre otros. Desde hace unos años es miembro del Grupo de Periodistas Ramon Barnils. En el ámbito del fotoperiodismo se especializa en cuestiones sociales, con especial interés por los movimientos nacionales y de ultraderecha que actúan tanto en Cataluña como en toda Europa. A nivel internacional también ha publicado en Associated Press, Vice News, Jungle World, The Guardian o en las revistas especializadas en extrema derecha como la británica Hope Not Hate o la cabecera sueca Expo, donde ha realizado artículos y fotoreportajes sobre esta temática. Desde 2013 colabora en la Matí de Catalunya Ràdio y desde 2017 con TV3. Acaba de publicar el libro «Tots els colors del negre» (@jordiborras)

Nos vimos en el Schultz Bar (Bailèn, 169, esquina Còrsega)

Por favor, hay que apuntarse gratuitamente aquí.