La Nit electoral

Sempre és avorrit seguir les eleccions des de casa. És per això que des dels Beers&Politics i el Cercle Gerrymandering hem pensat que és molt millor fer-ho acompanyats i amb una cervesa a la mà.

Així doncs, el proper diumenge 24 de maig, a partir de les 18.30h, podrem seguir la nit electoral des del Bar l’Industrial (C/ Manso 22, al costat del mercat de Sant Antoni).

No estarem sols, sinó que comptarem amb la gent d’ACOP, ACCIEP, Wall Street.cat, At Contra, Taller de política, Finestra d’oportunitat, Els Spin doctors, gent del Màster ICPS, del màster Compolin, etc…

Com que fins a les 20h no hi hauran les enquestes a peu d’urna, farem una marató electoral. Aquest tipus de trobades, ideades per l’Antoni Gutiérrez-Rubí i l’Albert Medran fa uns anyets, consisteixen en miniponències de 4 minuts cada una (ni un minut més), on cada ponent expliqui com es presenten les eleccions i les enquestes a una ciutat o a una de les 13 CCAA on hi ha eleccions. Per ara hi participen Toni Aira, Francesc Pallarès, Jose Rodríguez, Carles A. Foguet, Aleix Cuberes, Guillem López Bonafont, Jordi Cabré, Estefanía Molina, Santiago Castelo, Guillem Pursals, Oriol Augé, Adrià Alsina, Montse Prats, Adrià Duarte, Lucas Guardo, Javier Pedraza, Silvina Leonardi, Pepe Martínez, Víctor Solé, Gerard Otàlora, Ana Polo o Enric Carbonell, entre d’altres.

Parlarem de municipales a Sitges, Santiago de Compostela, Vic, Madrid, Barcelona, La Seu d’Urgell, Valencia, Badalona, Girona, … y de autonómicas de Navarra, Comunidad Valenciana, Extremadura, Castilla y León, Canarias… Si algú altre vol ser ponent, que ens ho digui.

A partir de les 20h, qualsevol pot pujar a l’escenari i opinar, i mirem d’establir una conversa (o no). També hi haurà una porra sobre els resultats a Barcelona, amb premi de lots de cerveses + lot de ratafia per al guanyador, si està in situ al bar (sinó ens ho beurem la resta).

Es tracta de trobar-nos, passar-ho bé i, ja que estem, d’aprendre.

Allà us esperem!! Si us plau, confirmeu la vostra presència a Facebook.

__________
Siempre es aburrido seguir las elecciones desde casa. Es por ello que desde los Beers&Politics y el Cercle Gerrymandering hemos pensado que es mucho mejor hacerlo acompañados y con una cerveza en la mano.

Así pues, el próximo domingo 24 de mayo, a partir de las 18.30h, podremos seguir la noche electoral desde el Bar el Industrial (C / Manso 22, junto al mercado de San Antonio).

No estaremos solos, sino que contaremos con la gente de ACOP, ACCIEP, Wall Street.cat, At Contra, Taller de política, Finestra d’oportunitat, Els Spin doctors, gente del Màster ICPS, del màster Compolin, etc …

Como hasta las 20h no habrán las encuestas a pie de urna, haremos una maratón electoral. Este tipo de encuentros, ideadas por Antoni Gutiérrez-Rubí y Albert Medran hace unos añitos, consisten en miniponencias de 4 minutos cada una (ni un minuto más), donde cada ponente explique cómo se presentan las elecciones y las encuestas en una ciudad o una de las 13 CCAA donde hay elecciones.

Por ahora participan Toni Aira, Francesc Pallarès, Jose Rodríguez, Carles A. Foguet, Aleix Cuberes, Guillem López Bonafont, Jordi Cabré, Estefanía Molina, Santiago Castelo, Guillem Pursals, Oriol Augé, Adrià Alsina, Montse Prats, Adrià Duarte, Lucas Guardo, Javier Pedraza, Silvina Leonardi, Pepe Martínez, Víctor Solé, Gerard Otàlora, Ana Polo o Enric Carbonell.

Hablaremos de municipales en Sitges, Santiago de Compostela, Vic, Madrid, Barcelona, La Seu d’Urgell, Valencia, Badalona, Girona, … y de autonómicas de Navarra, Comunidad Valenciana, Extremadura, Castilla y León, Canarias…


A partir de las 20h, cualquiera puede subir al escenario y opinar, y tratamos de establecer una conversación (o no). También habrá una porra sobre los resultados en Barcelona, ​​con premio de lotes de cervezas + lote de ratafía para el ganador, si está in situ en el bar (sino nos lo beberemos el resto).


Se trata de encontrarnos, pasarlo bien y, ya que estamos, de aprender.

Allí os esperamos !! Por favor, confirmad vuestra presencia en Facebook.
Share