El discurso político efectivo (o cómo conseguir que te aplaudan)

Divendres passat, 17 de setembre, a les 20h, va tenir lloc una nova trobada B&P a Barcelona, presencial. Vam parlar de «El discurs polític efectiu (o com aconseguir que t’aplaudeixin)«, amb l’ADRIÀ ALSINA i la MILJANA MICOVIC.

Adrià Alsina és doctor en Comunicació. Secretari nacional de l’ANC i ha treballat per a diverses organitzacions internacionals com el Grup Banc Mundial. Actualment és professor d’assignatures de periodisme, comunicació i economia a la Universitat de Vic i a GBSB Barcelona (@AdriaAlsina)

Miljana Micovic és Head of Studies of GBSB Global. Doctora per la Universitat de Barcelona en Comunicació i Argumentació Política. Membre de el Consell Directiu de ACOP (@MiljanaM)

Ens vam veure en el Schultz Bar (Bailèn, 169, cantonada Còrsega)

—-

El pasado viernes, 17 de septiembre, a las 20h, tuvo lugar un nuevo encuentro B&P en Barcelona, presencial. Hablamos de “El discurso político efectivo (o cómo conseguir que te aplaudan)», junto a ADRIÀ ALSINA y MILJANA MICOVIC.

Adrià Alsina es doctor en Comunicación. Secretario nacional de la ANC i ha trabajado para diversas organizaciones internacionales como el Grupo Banco Mundial. Actualmente  es profesor de asignaturas de periodismo, comunicación y economia en la Universitat de Vic i en GBSB Barcelona (@AdriaAlsina)

Miljana Micovic es Head of Studies of GBSB Global. Doctora por la Universidad de Barcelona en Comunicación y Argumentación Política. Miembro del Consejo  Directivo de ACOP  (@MiljanaM)

Nos vimos en el Schultz Bar (Bailèn, 169, esquina Còrsega)

 

.