Beers&Books: La política de las emociones, de Toni Aira

Divendres passat, 4 de març, a les 20h, va tenir lloc la segona trobada Beers&Books, a Barcelona. Perquè què millor que aprendre tot sobre un llibre, juntament amb el seu autor, que prenent unes cerveses?

En aquesta ocasió, vam aprendre i vam parlar amb TONI AIRA sobre el seu llibre “La política de les emocions”. Especial atenció vam donar al seu capítol sobre Vladimir Putin, amb l’actualitat d’Ucraïna.

Toni Aira es Periodista, doctor en comunicació per la Universitat Ramon Llull. Codirector i professor del Màster en Comunicación Política e Institucional de UPF-BSM. Professor de comunicació política a la UPF Barcelona School of Management. (@toniaira)

Ens vam veure al Schultz Bar (C/ Bailen 169, cantonada Còrsega. Entre el metro Joanic i Verdaguer).

SI US PLAU, APUNTEU-VOS AQUÍ.

—-

El pasado viernes, 4 de marzo, a las 20h, tuvo lugar el segundo encuentro Beers&Books, en Barcelona. Porque ¿qué mejor que aprender todo sobre un libro, junto a dos expertos/as (o autor/a), que tomando unas cervezas?

En esta ocasión, aprendimos y hablamos con TONI AIRA sobre su  libro «La política de las emociones«. Especial atención le dimos a su capítulo sobre Vladimir Putin, con la actualidad de Ucrania.

Toni Aira es Periodista, doctor en comunicación por la Universitat Ramon Llull. Codirector y profesor del Máster en Comunicación Política e Institucional de UPF-BSM. Profesor de comunicación política en la UPF Barcelona School of Management. (@toniaira)

Nos vimos en el Schultz Bar (C/ Bailen 169, esquina Còrsega. Entre el metro Joanic y Verdaguer).

POR FAVOR, APUNTAROS AQUÍ.