Justícia polititzada i política judicialitzada

Dimecres que ve, 7 de febrer, a les 19.30h, tindrà lloc un nou B&P a València. En aquesta ocasió parlarem de “Justícia polititzada i política judicializada”, a càrrec d’Andrés Boix i de Francesc Miralles.

Andrés Boix Palop (València, 1976), és professor de Dret públic a la Universitat de València. Ha estat investigador convidat a Universitats com les de Múnich, Francfort, Paris o Hamburg i ha publicat nombrosos treballs sobre les característiques pròpies del funcionament del poder a Espanya dins el context europeu, així com la divisió de poders, la qüalitat democràtica i el repartiment territorial del poder a la Constitució espanyola de 1978. També ha col·laborat amb mitjans de comunicació com ara Levante-EMV, El Temps, Saó, CTXT, eldiario.es o l’edició valenciana del diari El País.

Francesc Miralles Borrell (Xàbia, 1988), és jurista i politòleg de formació i activista de vocació. Actualment es dedica a la consultoria en estratègia i comunicació per a empreses, partits i administracions. Ha publicat amb Pep Campabadal De Ciutadans a Ciudadanos, la otra cara del neoliberalismo (Akal, Madrid, 2015) i participat en alguns llibres col·lectius. Col·labora habitualment en mitjans com Valencia Plaza, CTXT, El Temps i LevanteTV.

Ens veiem a La Murta (carrer la murta 14, Benimaclet)

Apunta´t al esdeveniment de Facebook.