Fast voters, fast politics: individualismo, inmediatez y yogures

El pasado viernes, 29 de junio, a las 20h, tuvo lugar un nuevo encuentro B&P en Barcelona. En esta ocasión hablamos de “Fast voters, fast politics: individualismo, inmediatez y yogures”, a cargo de ORIOL BARTOMEUS (@obartomeus).

Nos habló de cómo es el nuevo coportamiento electoral de los electores, así como de su libro “El terratrèmol silenciós. Relleu generacional i transformació del comportament electoral a Catalunya”.

Oriol es politólogo, profesor de Ciencia Política en la Universitat Autònoma de Barcelona y la Universitat de Barcelona. Colabora con el Institut de Ciències Polítiques i Socials y con la Fundació Rafael Campalans.

Nos vimos en el Schultz Bar (C/ Bailèn, 169 – esquina Còrsega).

__
Divendres vinent, 29 de juny, a les 20h, tindrà lloc una nova trobada B&P a Barcelona. En aquesta ocasió parlem de «Fast voters, fast politics: individualisme, immediatesa i iogurts», a càrrec d’ORIOL BARTOMEUS (@obartomeus).

Ens parlarà de com és el nou comportament electoral dels electors, així com del seu llibre «El terratrèmol silenciós. Relleu generacional i transformació del comportament electoral a Catalunya«. Per descomptat, signarà els llibres a qui el porti;-)

L’Oriol és politòleg, professor de Ciència Política a la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Barcelona. Col·labora amb l’Institut de Ciències Polítiques i Socials i amb la Fundació Rafael Campalans.

Ens veurem al Schultz Bar (C / Bailèn, 169 – cantonada Còrsega).

Us podeu apuntar a l’esdeveniment de Facebook.