El contrapoder i la influència dels moviments socials a la política municipal

El segon Beers & Politics a Tarragona el farem amb el MARC SUANES (Tarragona, 1981), i amb el títol: “El contrapoder i la influència dels moviments socials a la política municipal”, el 19 d’abril, a les 19.30h al Cafè La Cantonada (Carrer Fortuny, 23, Tarragona)

En Marc és un historiador i activista tarragoní, màster en estudis culturals mediterranis, autor de l’estudi ’Plantant cara al sistema. Sembrant les llavors del canvi’, un estudi dels moviments socials al Tarragonès de 1975 a 2010. Amb ell parlarem sobre el paper dels moviments socials com a contrapoder i la seva influència en la política municipal.

El Marc Suanes és membre de l’Ateneu Llibertari Alomà i de la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau, ha participat en diversos moviments socials i associatius de Tarragona de manera especialment activa. Ha format part del col·lectiu d’estudiants Activitat de la URV, l’MRG, el Casal Popular Sageta de Foc, l’Assemblea per l’Habitatge Digne, el CSOA La Colomera, etc. Ha col·laborat en la creació i redacció de la Revista contrahegemònica La Panerola, ha escrit articles a la revista Paraules per la Pau i la redacció del llibre sobre els 25 anys de l’IES Campclar.

 

Share