Cómo persuadir a la audiencia: discursos, creatividad y mensaje

El proper divendres, 30 de juny, a les 20h, tindrà lloc una nova trobada de B&P a Barcelona. Parlarem de «Com persuadir a l’audiència: discursos, creativitat i missatge», amb JORDI CABALLÉ.

Jordi Caballé May ha treballat a l’oficina de comunicació del Vicepresident del Govern de Catalunya, escrit per a diferents programes i formats de televisió i ràdio, exercit com a creatiu en agències de publicitat, elaborat continguts digitals i és professor de redacció publicitària i guió d’entreteniment i humor. Ha publicat el llibre «Una paraula val més que mil imatges» (@CaballeMay).

Ens veurem al Schultz bar (Bailèn, 169, cantonada Còrsega)

Podeu Podeu apuntar-vos AQUÍ, i subscriure-us per rebre informació de properes trobades.

———–

El próximo viernes, 30 de junio, a las 20h, tendrá lugar un nuevo encuentro B&P en Barcelona. Hablaremos de «Cómo persuadir a la audiencia: discursos, creatividad y mensaje«, con JORDI CABALLÉ.

Jordi Caballé May ha trabajado en la oficina de comunicación del Vicepresidente del Gobierno de Catalunya, escrito para diferentes programas y formatos de televisión y radio , ejercido como creativo en agencias de publicidad, elaborado contenidos digitales y es profesor de redacción publicitaria y guión de entretenimiento y humor. Ha publicado el libro «Una paraula val més que mil imatges» (@CaballeMay).

Nos veremos en el Schultz Bar (Bailèn, 169, esquina Córcega)

Podéis apuntaros AQUÍ, y suscribiros para recibir información de próximos encuentros.