Com fer  una campanya electoral municipal

El divendres passat, 1 de juliol, a les 20h, va tenir lloc una nova trobada B&P a Barcelona. Vam parlar de «Com fer  una campanya electoral municipal«, amb XAVIER TOMÀS, TERESA CIGES i RAIMON SASTRE.

Xavier Tomàs és consultor en comunicació política i xarxes socials. Assessora a partits, candidats i institucions en difusió corporativa, campanyes polítiques i comunicació digital (@xtomas)

Teresa Ciges és Periodista. Consultora de comunicació política i estratègia digital  (@Teresa_Ciges).

Raimon Sastre és Experiodista. Consultor de comunicació política municipal. Assessor de partits municipals de tot l’espectre ideològic (@RaimonSastre)

Ens vam veure al Schultz Bar (Bailèn, 169, cantonada Còrsega)

———–

El pasado viernes, 1 de julio, a las 20h, tuvo lugar un nuevo encuentro B&P en Barcelona. Hablaremos de «Cómo hacer una campaña electoral municipal«, con XAVIER TOMÀS, TERESA CIGES y RAIMON SASTRE.

Xavier Tomàs es consultor en comunicación política y redes sociales. Asesora a partidos, candidatos e instituciones en difusión corporativa, campañas políticas y comunicación digital (@xtomas)

Teresa Ciges es Periodista. Consultora de comunicación política y estrategia digital (@Teresa_Ciges).

Raimon Sastre es Experiodista. Consultor de comunicación política municipal. Asesor de partidos municipales de todo el espectro ideológico (@RaimonSastre)

Nos vimos en el Schultz Bar (Bailèn, 169, esquina Córcega)