Com fer  una campanya electoral municipal

El proper divendres, 1 de juliol, a les 20h, tindrà lloc una nova trobada B&P a Barcelona. Parlarem de “Com fer  una campanya electoral municipal“, amb XAVIER TOMÀS, TERESA CIGES i RAIMON SASTRE.

Xavier Tomàs és consultor en comunicació política i xarxes socials. Assessora a partits, candidats i institucions en difusió corporativa, campanyes polítiques i comunicació digital (@xtomas)

Teresa Ciges és Periodista. Consultora de comunicació política i estratègia digital  (@Teresa_Ciges).

Raimon Sastre és Experiodista. Consultor de comunicació política municipal. Assessor de partits municipals de tot l’espectre ideològic (@RaimonSastre)

Ens veurem al Schultz Bar (Bailèn, 169, cantonada Còrsega)

Si us plau, cal apuntar-se gratuitament aquí.

———–

El próximo viernes, 1 de julio, a las 20h, tendrá lugar un nuevo encuentro B&P en Barcelona. Hablaremos de “Cómo hacer una campaña electoral municipal“, con XAVIER TOMÀS, TERESA CIGES y RAIMON SASTRE.

Xavier Tomàs es consultor en comunicación política y redes sociales. Asesora a partidos, candidatos e instituciones en difusión corporativa, campañas políticas y comunicación digital (@xtomas)

Teresa Ciges es Periodista. Consultora de comunicación política y estrategia digital (@Teresa_Ciges).

Raimon Sastre es Experiodista. Consultor de comunicación política municipal. Asesor de partidos municipales de todo el espectro ideológico (@RaimonSastre)

Nos veremos en el Schultz Bar (Bailèn, 169, esquina Córcega)

Por favor, hay que apuntarse gratuitamente aquí.