Cap a on va Barcelona?

El divendres 17 de març a les 20h, va tenir lloc una nova trobada de B&P a Barcelona. Vam parlar de «Cap a on va Barcelona?«, amb MIQUEL MOLINA.

Miquel Molina és Director adjunt de La Vanguardia des del 2013 i publica cada diumenge un article d’opinió a la seva secció Blues Urbà, sobre les ciutats globals i la cultura comparada. Abans va ser subdirector i responsable de la secció de Societat. Va treballar també a El Periódico de Catalunya, El Periódico d’Aragó i Segre. És novel·lista i assagista. (@miquelmolina)

Ens vam veure al Schultz bar (Bailèn, 169, cantonada Còrsega)
———–

El pasado viernes, 17 de marzo, a las 20h, tuvo lugar un nuevo encuentro B&P en Barcelona. Hablamos de «¿Hacia dónde va Barcelona?», con MIQUEL MOLINA.

Miquel Molina es Director adjunto de La Vanguardia desde el 2013, publica cada domingo un artículo de opinión en su sección Blues Urbano, sobre las ciudades globales y a la cultura comparada. Antes fue subdirector y responsable de la sección de Sociedad. Trabajó también en El Periódico de Catalunya, El Periódico de Aragón y Segre. es novelista i ensayista. (@miquelmolina)

Nos vimos en el Schultz Bar (Bailèn, 169, esquina Córcega)