Cap a on va Barcelona?

El proper divendres, 17 de març, a les 20h, tindrà lloc una nova trobada de B&P a Barcelona. Parlarem de «Cap a on va Barcelona?«, amb MIQUEL MOLINA.

Miquel Molina és Director adjunt de La Vanguardia des del 2013 i publica cada diumenge un article d’opinió a la seva secció Blues Urbà, sobre les ciutats globals i la cultura comparada. Abans va ser subdirector i responsable de la secció de Societat. Va treballar també a El Periódico de Catalunya, El Periódico d’Aragó i Segre. És novel·lista i assagista. (@miquelmolina)

Ens veurem al Schultz bar (Bailèn, 169, cantonada Còrsega)

Si us plau, apunteu-vos aquí (i us podeu suscriure per a futures trobades).

———–

El próximo viernes, 17 de marzo, a las 20h, tendrá lugar un nuevo encuentro B&P en Barcelona. Hablaremos de «¿Hacia dónde va Barcelona?», con MIQUEL MOLINA.

Miquel Molina es Director adjunto de La Vanguardia desde el 2013, publica cada domingo un artículo de opinión en su sección Blues Urbano, sobre las ciudades globales y a la cultura comparada. Antes fue subdirector y responsable de la sección de Sociedad. Trabajó también en El Periódico de Catalunya, El Periódico de Aragón y Segre. es novelista i ensayista. (@miquelmolina)

Nos veremos en el Schultz Bar (Bailèn, 169, esquina Córcega)

Por favor, apuntaros aquí (y suscribiros para futuros encuentros).